Zakaj v sodobnem času potrebujemo vedeževanje

Vedeževanje oziroma napovedovanje prihodnosti spada med okultne vede. Nekateri vanj verjamejo, spet drugi ne, a dejstvo je, da lahko vedeževanje ljudem pomaga – ravno tako kot vsako drugo prepričanje ali verovanje, za katerega ni trdnih dokazov in osnov.Vedeževanje
Bistvo vedeževanja pravzaprav ni v tem, da bi do natančnosti napovedali prihodnje dogajanje. Gre za precej splošne napovedi, ki jih včasih lahko razumemo tako, včasih drugače. Ljudje si jih razlagajo vsak po svoje in vedno slišijo tisto, kar pač želijo slišati. In v tem smislu je
vedeževanje priročno orodje, ki lahko ljudem v stiski precej pomaga.
Kadar se znajdemo v težavah in ne vidimo izhoda, pogosto potrebujemo zgolj osebo, ki bo nam znala prisluhniti, pokazati na logično sosledje dogodkov ali dejstva, pred katerimi si sami zatiskamo oči.
Vedeževanje nudi prav to – stik z osebo, ki nas ne pozna in v naše življenje ni vpletena, zato nam lahko prisluhne in nam svetuje povsem drugače od tistih, s katerimi smo v vsakdanjih stikih.
Prav tako se izkušeni vedeževalci pri vedeževanju osredotočajo na pozitivno razmišljanje.
Vedeževanje mora v vsaki slabi stvari najti nekaj dobrega, vsaj na kakšnem področju ponuditi izhod, pa čeprav ta morda ni enostaven ali takojšen – če nekdo v ta izhod verjame, se bo gotovo po najboljših močeh in najbolj pozitivno trudil, da bi do njega prišel, in si tako dejansko spremenil življenje.

http://www.hitrovedezevanje.eu/vedezevanje/